هاست / طراحي سايت / طراحي اپليكيشن / ثبت دامنه

هاست / طراحي سايت / طراحي اپليكيشن / ثبت دامنه

<-PostTitle->

مقررات استفاده اسپرينكلرها در سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق: همانطور كه در مقاله هاي پيشين در رابطه با سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق اسپرينكلر(Sprinkler) صحبت شد، اين سيستم ها يك روش براي حفاظت از حريق است. اين سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق اسپرينكلر از يك منبع آب تشكيل شده است كه فشار و جريان كافي را براي مجموعه از از لوله هاي توزيع آب فراهم مي كند و چند اسپرينكلر به آن وصل شده است. براي اين سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق در اروپا قوانيني جهت استفاده از آن ها ايجاد شده است.

مقررات استفاده اسپرينكلرها در سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق

هرچند تعداد قوانين فدرال كه در زمينه استانداردهاي ساختماني وضع شده است بسيار كم است، ولي اين قوانين عموماً به زمينه هاي قضايي سپرده شده و دولت فدرال از ابزارهاي تامين مالي براي ترويج اين استانداردها در برابر حريق در ساخت و سازها استفاده كرده است. در سال ۱۹۹۰ ميلادي، كنگره آمرييكا مصوبه اي با عنوان “قانون ايمني هتل” گذراند. اين قانون همه هتل ها و سالن هايي مشابه كه وجوه فدرال را دريافت مي كنند، بايد الزامات مربوط به حريق و ساير الزامات ايمني را رعايت كنند. مشخص ترين اين الزامات، تعبيه اسپرينكلر مي باشد. با افزايش هتل ها و اقامتگاه هايي كه با هدف پذيرش بازديدكنندگان دولتي تاسيسات خود را ارتقاء مي دهند، اين سيستم رفته رفته جنبه صنعتي به خود گرفته است ولي همچنان هيچ آيين نامه اجباري براي آن وجود ندارد.

افزايش حمايت از اين سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق در انگلستان كه بدليل لابي گري موثر در شبكه ملي اسپرينكلر هاي اطفاء حريق اروپا و انجمن اسپرينكلرهاي خودكار بريتانيا رخ داده موجب شده تا سيستم هاي بيشتري از اين نوع نصب شوند. بعنوان مثال دولت انگليس در صدمين شماره بولتن ساختماني توصيه كرده تا بيشتر مدارس تازه تاسيسبه حفاظت در برابر حريق با استفاده از اسپرينكلر مجهز شوند. در سال ۲۰۱۱ نيز ولز به اولين كشوري در جهان تبديل شد كه نصب اسپرينكلرهاي اطفاء حريق در منازل تازه احداث شده را الزامي اعلام كرد. اين قانون شامل آپارتمان ها و منازل و همجنين تمام درمانگاه ها و اقامتگاه هاي دانشگاهي تازه ساز مي شود. در اسكاتلند نيز همه مدارس جديد و همچنين همه پاركينگ ها، گرم خانه ها و آپارتمان هاي بلند مرتبه به اسپرينكلر مجهز هستند. در بريتانيا نيز با توجه به اين كه علاقه زيادي به تجهيزات ايمني و آتش نشاني نشان مي دهد، اسپرينكلرها نيز وارد مقررات ساختمان سازي و استانداردهاي ساختماني وارد شد.

 

ادامه مطلب


امتیاز :

بازدید : 189

برچسب ها :

ادامه مطلب

تاريخ : 1396/4/12  | ۰۷ | نویسنده : bamana |

<-PostTitle->

سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق اسپرينكلر(Sprinkler) يك روش براي حفاظت از حريق است. اين سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق اسپرينكلر از يك منبع آب تشكيل شده است كه فشار و جريان كافي را براي مجموعه از از لوله هاي توزيع آب فراهم مي كند و چند اسپرينكلر به آن وصل شده است. در گذشته فقط در كارخانه ها و ساختمان هاي بسيار بزرگ از اين سيستم استفاده مي شد ولي در حال حاضر اين سيستم ها در منازل و ساختمان هاي كوچك با قيمت هاي مناسب عرضه مي شوند. از اين سيستم هاي اطفاء حريق بطور گسترده در تمام دنيا استفاده مي شود و هرساله بيش از چهل ميليون از اين سيستم ها نصب مي شود. تقريباً بيش از ۹۶ درصد از آتش سوزي ها در ساختمان ها بطور كامل توسط يك سيستم اطفاء حريق اسپرينكل مي تواند مورد محافظت قرار گرفته و كنترل شود.

سيستم هاي اعلام و اطفاء حريق اسپرينكلر(Sprinkler)

تا دهه ۱۹۴۰ اسپرينكلر ها بطور تقريبي فقط براي حفاظت از ساختمان هاي بزرگ تجاري مورد استفاده قرار ميگرفتند اما ساختمان هايي كه مالكين آن ها مي توانستند با صرفه جويي در هزينه هاي بيمه اي، هزينه اين سيستم ها را تامين كنند. اما گذشت چندين سال، امروزه طبق مقررات و استانداردهايي كه اسپرينكلرهاي اطفاء حريق در بخش هاي آمريكاي شمالي كه شامل مدارس، بيمارستان ها، هتل ها و برخي ساختمان هاي ديگر كه جزء تجهيزات ايمني و آتش نشاني اجبار بشمار مي روند مي شد.

امروزه اسپرينكلر‌ها در اغلب ساختمان‌هاي ديگر مانند مدارس و مجموعه‌هاي اقامتي نصب مي‌شوند. اين وضعيت تا حد زيادي ناشي از لابي‌گري‌هاي صورت گرفته توسط شبكه‌ي ملي اسپرينكلر‌هاي اطفاء حريق، شبكه‌ي اسپرينكلر‌هاي اطفاء حريق اروپا و انجمن اسپرينكلر‌هاي اطفاء حريق خودكار بريتانيا است. در اغلب موارد، مقررات ساختماني در اسكاتلند و انگلستان به جهت رعايت ايمني افراد حاضر در انواع خاصي از املاك، نصب سيستم‌ هاي اطفاء حريق اسپرينكلر را در اين محل‌ ها ضروري دانسته‌ اند.

 

ادامه مطلب


امتیاز :

بازدید : 200

برچسب ها :

ادامه مطلب

تاريخ : 1396/3/2  | ۱۳ | نویسنده : bamana |